RİZE / MERKEZ - Gündoğdu 29 Ekim Ortaokulu

May

Öğrencilerimiz Türkçe dersinde işledikleri yazım kuralları konusunu etkinlikle pekiştirdi. 6/A sınıfı öğrencileri hazırladıkları pankartlar eşliğinde sorular sorarak yazım yanlışlarına " Dur" dediler. Etkinliğe öğretmenlerimizin de dahil olmasıyla renkli görüntüler ortaya çıktı.

Şbt

OKUL AİLE BİRLİĞİ GELİR GİDER TABLOSU (31/10/2022-18/10/2023 TARİHLERİ ARASI)

Mustafa Hafız Kopuz 57  kiloda il  1. si

Bulut  Topay 80  kiloda  il  2.si

Yavuz Selim  Kopuz 41 kiloda il  3.  sü  olmuştur.

Şbt

6  Şubat 2023  te Kahramanmaraş merkezli  on bir  ilimizde yaşanan depremde  hayatını  kaybeden canlarımızı  rahmetle  anıyoruz. Allah  bir daha  yaşatmasın

Ock

Dönem  sonu  etkinlikleri  kapsamında tüm  ortaokul  öğrencilerimiz  sinemada

Ock

İl Milli  Eğitim Müdürümüz Yusuf Tüfekçi, Gündoğdu 29 Ekim İlk/Ortaokulunu ziyaret etti. Okul birimlerini gezerek okul müdüründen bilgiler alan Müdürümüz Yusuf Tüfekçi, öğretmenler ile tanışma ve istişare toplantısı gerçekleştirdi. Müdürümüz Yusuf Tüfekçi'ye ziyaretinde Şube Müdürlerimiz Eyip Solmaz, Fikret Solak ve Necmettin Öksüz eşlik etti.

Ara

Rize Belediyesi ve Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında öğrencileri kitap okumaya teşvik etmek,  milli ve manevi değerleri yüksek bireyler yetiştirilmesine destek vermek amacıyla Eflatun Cem Güney'in Evvel Zaman İçinde kitabını okuyan öğrencilerimiz Rize Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda bir araya geldi.

Ara

Koray Avcı Çakman’ın imza gününe katılan öğrencilerimiz değerli yazarımızla sohbet edip hoşça vakit geçirdiler.

Ara

8.  Sınıf  öğrencilerimizin LGS çalışma  motivasyonlarını  arttırmak amacıyla ilimizdeki altı  liseye tanıtım gezisi  düzenlenlendi.Öğrencilerimiz  okulların türleri  ve  sosyal  faaliyetleri  hakkında  bilgi  edindi